Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Plików Cookies.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.
testek
682 Posty
anna ...
(wiedzma)
Latający Holender
wiciu napisał:
Wyjechalem bo w Polsce nie widzialem przyszlosci dla moich dzieci
Sus i rod pol w rott... otworzcie nowy watek tylko dla was bo zal tego czytac kazdy temat potraficie spierd... (przepraszam)
pozdrawiam wszystkich

popieram
Zgłoś wpis
289 Postów
Krzysztof Chojnacki
(Ród Polaków w Rotterdam)
Doświadczony forumowicz
wiciu sorry, ale widzisz że małolata rozumy pozjadała
Zgłoś wpis
289 Postów
Krzysztof Chojnacki
(Ród Polaków w Rotterdam)
Doświadczony forumowicz
a może ją to rajcuje jak może się na kimś wyżyć
Zgłoś wpis
682 Posty
anna ...
(wiedzma)
Latający Holender
u mnie to był przypadek,ale dobrze się złożyło, mogę legalnie zioła hodować
Zgłoś wpis
148 Postów
Zuzia Ce
(Sus)
Stary wyjadacz
wiedzma napisał:
u mnie to był przypadek,ale dobrze się złożyło, mogę legalnie zioła hodować

O to moze sie orientujesz w jakich ilosciach mozna hodowac ziolo w domu? Z niektorych zrodel wynika, ze 3 roslinki, z innych ze 5 i juz zglupialam:/ A pytam z ciekawosci, nie planuje nic hodowac
Zgłoś wpis
682 Posty
anna ...
(wiedzma)
Latający Holender
ja tez rożnie słyszałam,ale myślę ze za cztery nic Ci nie zrobią
Zgłoś wpis

()
Początkujacy
Moj były nauczyciel od angielskiego (ex perkusista Hermana Brood) bardzo sie fascynował tym tematem. Pamietam jesce z lekcji iz 5 duzych (takich huge) roslin mozna hodowac .

Zeby bylo smiesznie, to Co widzicie na obrazku ponizej, zostało uchonorowane przez władze.
Zgłoś wpis

()
Początkujacy
Zgłoś wpis

()
Początkujacy
mgh
Fantastyczna fotka....szacun....hahahaha,teraz widac jak władza traktuje obywateli i pomaga
Zgłoś wpis

()
Początkujacy
przypomnialam soobie o tym temacie. chcialam cos dodac. z tego powodu miedzy innymi wyjechalam z polski.stala sie tragedia i ta tragedia narodowa, ktora pokazuje naszych wspanialych rodakow.

polacy i ich mentalna obłuda. placzecie z powody smierci prezydenta ? czy z powodu braku tematu do drwin ? Moze martwicie sie, ze nie bedziecie mieli kogo upokorzyc ? Bo duzo politykow zginelo. Mam nadzieje, ze zaczniecie myslec zanim cos powiecie polski narodzie.

wierze, ze to co sie stalo jest zlym poczatkiem dobrego konca.
Zgłoś wpis

Bliżej nas